Archiwum - Październik 2018

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Burmistrz Świecia ul. Wojska Polskiego 124,  tel. 52 33 32 323,  faks 52 33 32 311, e-mail  sekretariat [at] swiecie.eu
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych z którym można kontaktować się we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych: tel. 607 753 475   
    e-mail: daneosobowe24h [at] wp.pl.
  3. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w celu możliwości wykonywania przez Urząd Miejski w Świeciu ustawowych zadań publicznych określonych m.in. w ustawie z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym oraz w innych regulacjach.
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy publiczne lub podmioty działające w zakresie i celach, które wynikają z przepisów prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • uzyskania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych (chyba że przepisy RODO będą stanowiły inaczej):
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych:
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa.

Świecie, dnia 26 maja 2018 roku

Administrator Danych Osobowych
w Urzędzie Miejskim w Świeciu

Close GDPR info

Archiwum - Październik 2018

POMOC SUSZOWA DLA ROLNIKÓW POSZKODOWANYCH W UPRAWACH RZEPAKU I RZEPIKU OZIMEGO
01 października 2018

POMOC SUSZOWA DLA ROLNIKÓW POSZKODOWANYCH W UPRAWACH RZEPAKU I RZEPIKU OZIMEGO

27 października 2018

Pożegnanie radnych i burmistrza [zdjęcia]

11 października 2018

Można starać się o fundusze na zamek

Obwieszczenia wyborcze
04 października 2018

Obwieszczenia wyborcze

Wyniki wyborów
23 października 2018

Wyniki wyborów

11 października 2018

Świecie dużo inwestuje

Informacja dla rolników
01 października 2018

Informacja dla rolników

25 października 2018

To już ostatnia sesja tej kadencji

Gminny System Komunikacji Online - Ankieta
16 października 2018

Gminny System Komunikacji Online - Ankieta

29 października 2018

Uwaga, wywóz odpadów odbędzie się 10 listopada!

Strony