Archiwum - Marzec 2020

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Burmistrz Świecia ul. Wojska Polskiego 124,  tel. 52 33 32 323,  faks 52 33 32 311, e-mail  sekretariat [at] swiecie.eu
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych z którym można kontaktować się we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych: tel. 607 753 475   
    e-mail: daneosobowe24h [at] wp.pl.
  3. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w celu możliwości wykonywania przez Urząd Miejski w Świeciu ustawowych zadań publicznych określonych m.in. w ustawie z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym oraz w innych regulacjach.
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy publiczne lub podmioty działające w zakresie i celach, które wynikają z przepisów prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • uzyskania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych (chyba że przepisy RODO będą stanowiły inaczej):
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych:
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa.

Świecie, dnia 26 maja 2018 roku

Administrator Danych Osobowych
w Urzędzie Miejskim w Świeciu

Close GDPR info

Ważne:

800 190 590 - całodobowa infolinia NFZ o koronawirusie - 800 190 590

Archiwum - Marzec 2020

27 marca 2020

Jak zachowywać się w obliczu epidemii? Komunikat dźwiękowy

ZALECENIA - kwarantanna domowa
25 marca 2020

ZALECENIA - kwarantanna domowa

17 marca 2020

DOSTĘP DO PSZOK OGRANICZONY

Komunikat Burmistrza dla świadczeniobiorców
11 marca 2020

Komunikat Burmistrza dla świadczeniobiorców

Co musisz wiedzieć o koronawirusie
02 marca 2020

Co musisz wiedzieć o koronawirusie

Projekt „Strategii Rozwoju Sportu w Gminie Świecie na lata 2020-2029”
02 marca 2020

Konsultacje społeczne - Strategia Rozwoju Sportu w Gminie Świecie

Postanowienie Nr 16/2020 Komisarza Wyborczego
30 marca 2020

Postanowienie Nr 16/2020 Komisarza Wyborczego

KOMUNIKAT Burmistrza Świecia z dnia 24 marca 2020 r.
24 marca 2020

KOMUNIKAT Burmistrza Świecia z dnia 24 marca 2020 r.

Ostrzeżenie meteorologiczne o przymrozkach
19 marca 2020

Ostrzeżenie meteorologiczne o przymrozkach

Koronawirus: przydatne strony i infolinia NFZ
16 marca 2020

Koronawirus: przydatne strony i Infolinia NFZ

Strony