Świecie będzie żyło muzyką!

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Burmistrz Świecia ul. Wojska Polskiego 124,  tel. 52 33 32 323,  faks 52 33 32 311, e-mail  sekretariat [at] swiecie.eu
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych z którym można kontaktować się we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych: tel. 607 753 475   
    e-mail: daneosobowe24h [at] wp.pl.
  3. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w celu możliwości wykonywania przez Urząd Miejski w Świeciu ustawowych zadań publicznych określonych m.in. w ustawie z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym oraz w innych regulacjach.
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy publiczne lub podmioty działające w zakresie i celach, które wynikają z przepisów prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • uzyskania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych (chyba że przepisy RODO będą stanowiły inaczej):
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych:
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa.

Świecie, dnia 26 maja 2018 roku

Administrator Danych Osobowych
w Urzędzie Miejskim w Świeciu

Close GDPR info

Świecie będzie żyło muzyką!

07 czerwca 2018

Przed nami dwa dni muzycznego święta - 8 i 9 czerwca kolejna, ósma już edycja, festiwalu Blues na Świecie. Wystąpią m.in. Dżem, Frank McComb, Lachy Doley, Harlem, Anna Karwan, Natalia Lubrano oraz Big Blues Orchestra.

PROGRAM FESTIWALU

8 czerwca 2018

godz. 9:00-12:00, sala widowiskowa OKSiR w Świeciu,  grupy zorganizowane

„Akademia Bluesa” – panel edukacyjny dla szkół
prowadzenie: Bartosz Łęczycki, Jacek Jaguś, Andrzej Stagraczyński, Bartosz Niebielecki

godz. 18:30, ul. Słowackiego – przejście do Amfiteatru

  • Parada z Funky New Orleans

godz. 19:00, Amfiteatr, ul. Sienkiewicza 6, Świecie (mapka), obowiązują bilety

  • Micke Bjorklof & Blue Strip (Finlandia)
  • Harlem – 25-lecie zespołu feat. Marek Piekarczyk (Polska)
  • Dżem (Polska)

godz. 23:30, Klubokawiarnia Kultura (duża scena), ul. Wojska Polskiego 139 (mapka), wstęp wolny

  • Funky New Orleans (Polska) + jam session

9 czerwca 2018

godz. 12:00-13:00, Klubokawiarnia Kultura, wstęp wolny

„Akademia Bluesa” – panel edukacyjny dla młodzieży i dorosłych
prowadzenie: Bartosz Łęczycki, Jacek Jaguś

godz. 13:00-18:00, Park przy OKSiR w Świeciu (mapka), wstęp wolny

„Blues Baltica”

  • Hot Water (Polska),
  • The Swamp Shakers (Łotwa)
  • Patrik Jansson Band (Szwecja)
  • Boogie Boys (Polska)

godz. 19:00, Amfiteatr, ul. Sienkiewicza 6, Świecie (mapka), obowiązują bilety

  • „Back to Aretha” – Anna Grzelak z zespołem (Polska)
  • Lachy Doley Group (Australia)
  • Frank McComb Quartet (USA)
  • BIG BLUES ORCHESTRA I GOŚCIE w koncercie pt. „The Best Of Motown”: Frank McComb, Lachy Doley, Patrik Jansson, Anna Karwan, Natalia Lubrano, Anna Grzelak, Tomasz Nitribit

godz. 24:00, Klubokawiarnia Kultura (duża scena), wstęp wolny

  • Smooth Gentelman (Polska) + jam session

---------

Ceny biletów i karnetów na koncerty w Amfiteatrze:
bilet jednodniowy 50 zł przedsprzedaż / 70 zł w dniu koncertu
specjalna pula karnetów w ograniczonej ilości dostępna od 26.02 do 23.03 lub do wyczerpania zapasów na www.biletyna.pl  – 70 zł
karnet dwudniowy 80 zł przedsprzedaż / 100 zł w czasie festiwalu

Bezpłatny wstęp na festiwal przysługuje:
1. Dzieciom do ukończenia 12. roku życia (dzieci w wieku szkolnym wejście po okazaniu legitymacji)
2. Osobom niepełnosprawnym poruszającym się na wózkach inwalidzkich.

Osoby obecne na festiwalu zobowiązane są do przestrzegania zasad zawartych w Regulaminie imprezy.