Agroturystyka

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Burmistrz Świecia ul. Wojska Polskiego 124,  tel. 52 33 32 323,  faks 52 33 32 311, e-mail  sekretariat [at] swiecie.eu
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych z którym można kontaktować się we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych: tel. 607 753 475   
    e-mail: daneosobowe24h [at] wp.pl.
  3. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w celu możliwości wykonywania przez Urząd Miejski w Świeciu ustawowych zadań publicznych określonych m.in. w ustawie z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym oraz w innych regulacjach.
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy publiczne lub podmioty działające w zakresie i celach, które wynikają z przepisów prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • uzyskania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych (chyba że przepisy RODO będą stanowiły inaczej):
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych:
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa.

Świecie, dnia 26 maja 2018 roku

Administrator Danych Osobowych
w Urzędzie Miejskim w Świeciu

Close GDPR info

Agroturystyka

Chrystkowo

  • Gospodarstwo agroturystyczne Czesław i Elżbieta Kwiatkowscy
    Chrystkowo 21
    tel.: 52 331 94 64, kom.: 696 422 723
    Zabytkowa chata pomennonicka, pole namiotowe dla maksymalnie 30 osób, kuchnia regionalna, zwierzęta gospodarcze: owce wrzosówki, świnki wietnamskie, kucyk. Często organizowane są imprezy plenerowe.
    www.chrystkowo.eu
  • Gospodarstwo agroturystyczne E. Walkowiak
    Chrystkowo
    tel.: 52 331 94 69
    Pokoje, wyżywienie, ogród, grill, zwierzęta gospodarcze.

Gruczno

  • Gospodarstwo agroturystyczne Krzysztof Furtak
    Gruczno
    tel.: 52 331 91 47
    Plac zabaw, ogród, niedaleko las i chata pomennonicka w Chrystkowie.
  • Gospodarstwo agroturystyczne Danuta Grzybowska
    Gruczno
    ul. Wojska Polskiego 60 A
    tel.: 52 33 19 162, 604 689 115
    Pokoje o wysokim standardzie z łazienkami (2 domy wolnostojące), hodowla owiec merynosów, przejażdżki bryczką do Chrystkowa, ogród, plac zabaw, grill, niedaleko las.
  • Gospodarstwo agroturystyczne P.B. Wietrzykowscy
    Gruczno
    ul. Świecka 27
    tel.: 52 331 91 32, 667 256 277
    Domek wolnostojący - 5 pokoi, 2 kuchnie, 3 łazienki.
  • Gościniec Danuta Zawadzka
    Gruczno
    ul. Polna 3
    tel.: 696 509 097
    Domek wolnostojący 10-osobowy, 2 łazienki, ogród, miejsce na ognisko, grill, oczka wodne, basen letni pełnowymiarowy.

Kozłowo

  • Gospodarstwo agroturystyczne Danuta Trochowska
    Kozłowo 37
    tel.: 52 331 62 76
    Stadnina koni, nauka jazdy konnej, murowany grill, boisko do siatkówki, 3 pokoje (ze wspólną łazienką), maksymalnie 10 osób.
  • Gospodarstwo agroturystyczne B. Dekowska
    Kozłowo 1
    tel.: 52 331 25 85
    Pokoje z wyżywieniem, ogród.

Ernestowo

  • Gospodarstwo agroturystyczne Anita Suchomska
    Ernestowo 32
    tel.: 52 331 90 28
    5 pokoi z łazienką, duża kuchnia z jadalnią, zwierzęta gospodarcze w tym kucyk, plac zabaw, wigwam w którym organizowane są imprezy okolicznościowe.