Aktualności

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest: Burmistrz Świecia ul. Wojska Polskiego 124,  tel. 52 33 32 323,  faks 52 33 32 311, e-mail  sekretariat [at] swiecie.eu
  2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych z którym można kontaktować się we wszystkich sprawach związanych z przetwarzaniem danych osobowych: tel. 607 753 475   
    e-mail: daneosobowe24h [at] wp.pl.
  3. Pozyskane dane osobowe przetwarzane będą w celu możliwości wykonywania przez Urząd Miejski w Świeciu ustawowych zadań publicznych określonych m.in. w ustawie z dnia 8 marca 1990r. o samorządzie gminnym oraz w innych regulacjach.
  4. Odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy publiczne lub podmioty działające w zakresie i celach, które wynikają z przepisów prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo do:
    • uzyskania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych (chyba że przepisy RODO będą stanowiły inaczej):
    • wniesienia skargi do organu nadzorczego jakim jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych:
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez Administratora zgodnie z wymogami wynikającymi z przepisów prawa.

Świecie, dnia 26 maja 2018 roku

Administrator Danych Osobowych
w Urzędzie Miejskim w Świeciu

Close GDPR info

Aktualności

17 grudnia 2018

ZWiK blisko mieszkańców. Skorzystaj z systemu powiadamiania!

14 grudnia 2018

Przychodnia ma nową karetkę i aparat USG

12 grudnia 2018

Gmina inwestuje w ścieżki rowerowe [wideo]

12 grudnia 2018

O czym radzili radni? Zobaczcie nagranie z sesji

12 grudnia 2018

Wspinaczka nad Małym Blankuszem? Teraz to możliwe!

10 grudnia 2018

Sylwester w amfiteatrze

Mobilni na rynku pracy 2
11 grudnia 2018

Mobilni na rynku pracy 2

11 grudnia 2018

Przerwa w dostawie ciepła - wykaz ulic

Strony

Zobacz także

16.10.2017

Świecie czeka na wielkie bokserskie święto

08.02.2018

Świecie dostało 4,5 mln zł na rozwój terenów...

07.02.2018

Gdzie powinny pojawić się progi zwalniające? Gmina...